In een slechte wedstrijd, op een erbarmelijk slecht veld, heeft Davo gelijk gespeeld in en tegen Lettele.

Van een enigszins fatsoenlijke wedstrijd kon geen sprake zijn, want op een veld vol met hobbels was combinatievoetbal uitgesloten. Beide teams hanteerden veelal de lange bal, wat de wedstrijd uiteraard niet ten goede kwam.

Davo begon niets eens zo slecht aan de wedstrijd. Het had merendeels de bal, maar gevaarlijk voor het Lettele doel kon men niet worden. Evenzo Lettele; hun kansen waren ook zeer spaarzaam. Het was wachten tot de 40e minuut voordat er wat noemenswaardig te noteren viel. Lettele leek op voorsprong te komen, maar een speler die buitenspel stond wilde het doelpunt maken, terwijl de bal sowieso het doel zou zijn ingerold.

Na de rust werd de wedstrijd niet beter, maar er kwamen wel meer kansen. In de 53e minuut kwam Davo door een doelpunt van Akila Waragoda op 0-1. Verderop in het duel ging Davo steeds meer naar achteren voetballen. In de 70e minuut werd het 1-1. Vanuit een corner kon een Lettele speler vrij inkoppen. Even daarna een levensgrote kans voor Lettele, maar gelukkig voor Davo geen doelpunt.

Het laatste kwartier was iets meer voor de thuisploeg. Lettele kreeg nog een aantal kleine kansen, maar dat was het dan ook. Het bleef bij 1-1 en beide teams schieten daar niet echt veel mee op.

Komende donderdag komt Davo weer in actie; thuis tegen Heeten. Daarna volgen twee zware wedstrijden tegen de titelkandidaten Enter en Holten.