Davo heeft de 2e wedstrijd van de competitie verloren. Na de winst van vorige week ging het tegen Raalte onnodig onderuit.

Davo begon best wel sterk aan de wedstrijd en speelde het eerste half uur aantrekkelijk voetbal. Het begon met een aanval via Wesley de Witte die Milan Koers in stelling bracht. Het leverde slechts een corner op. Vervolgens wist Wesley de Witte te scoren, maar volkomen ten onrechte vlagde de grensrechter van Raalte. Een goede grensrechter pakt punten voor zijn club zeggen ze. Raalte heeft daar al een voorschot op genomen.

De eerste kans van Raalte kwam na 20 minuten spelen, maar Davo-doelman Moreno Jochaniak redde prima. In de 22e minuut kwam Davo alsnog verdiend op voorsprong. Milan Koers zette goed door, waarna Sidney Pinkster de 1-0 kon scoren. Davo had de score zeker kunnen uitbreiden, maar Quint Mulder kopte uit een corner in vrije positie over.

Een aderlating voor Davo was het uitvallen van Sidney Pinkster. In de slotfase van de 1e helft liet Davo het enigszins lopen en had behoorlijke mazzel toen een schot van de lijn werd gehaald.

Na de rust de eerste kans voor Davo. Een goed schot van Ronald Boudewijnse werd door de Raalte-doelman over getikt. In de 50e minuut scoorde Raalte uit het niets de gelijkmaker: 1-1. Vervolgens waren er weer kansen voor Davo. Milan Koers had een kans en er werd aan Raalte-zijde een bal van de lijn gehaald. Daarna een prima schot Milan Koers die jammerlijk de paal raakte.

Raalte wist beter met de mogelijkheden om te gaan. In de 83e minuut werd uit een diepe bal de 1-2 gescoord. In het restant kon Davo, enigszins aangeslagen, geen potten meer breken. Daarmee verloor Davo de wedstrijd. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven, maar dat telt uiteindelijk niet.

Komende zondag is Davo vrij, daarna volgt een uitwedstrijd tegen SV Zwolle dat al 6 punten heeft.