Koploper Davo heeft tegen de hekkensluiter Wissel dure punten verspeeld. Het werd in Wissel na een 0-1 ruststand 1-1. Wat na de 1e helft een zekere overwinning zou gaan worden, kwam Davo met 10 man tegen 13 man toch nog in onverwachtste moeilijkheden.

Na een minuut spelen was er al een kans voor Wissel, maar geleidelijk trok Davo het initiatief naar zich toe. In de 12e minuut kwam Davo op voorsprong. Uit een voorzet van Mitchell Pinkster scoorde Ronald Boudewijnse binnenkant paal binnen: 0-1.

De betere kansen bleven voor Davo. In de 22e minuut Sidney Pinkster bovenkant lat, in de 36e minuut Ronald Boudewijnse paal en vlak voor rust nog 2 beste kansen voor Davo. Eerst een kopbal van Gerrit Amelink en vervolgens had Djuliano Deriu moeten scoren.

Na de rust al gelijk een kans voor Sidney Pinkster. Diezelfde Sidney Pinkster kon vervolgens om onverklaarbare reden met 2x geel in luttele seconden het veld verlaten. Het keerpunt in de wedstrijd. Had Davo de arbiter al niet mee, het had ook de grensrechter van Wissel niet mee. Een zuiver doelpunt van Djarell Kambong (fraaie kopbal) werd afgekeurd na een onbegrijpelijk vlagsignaal van de Wissel grensrechter. Na afloop van de wedstrijd vertelde de Wissel grensrechter ten overstaan van iedereen dat hij een punt had gered voor Wissel. Nou, wees er maar blij mee.

In de 66e minuut wist Wissel de 1-1 te maken. Vervolgens ging het duel alle kanten op. Davo, met een man minder, wilde winnen en gaf de tegenstander ruimte. Davo doelman Moreno Jochaniak wist tot 3x toe uitstekend te redden. Davo kreeg ook kansen, waarvan een bal voorlangs in de 84e minuut de beste was.

Na 101 minuten voetbal floot de arbiter af. Erg jammer, dat Davo in zulke omstandigheden de punten heeft moeten laten liggen.