Davo heeft de Rielerenkderby tegen Go-Ahead weten te winnen. Een uitstekende eerste 20 minuten van de wedstrijd bleek uiteindelijk voldoende te zijn.

Zoals gezegd, Davo begon erg goed aan de wedstrijd. Snel in de wedstrijd al de eerste kans voor Jaden Evers, maar na 8 minuten was daar al de 0-1 voor Davo door een doelpunt van Ronald Boudewijnse. Het voetbal van Davo zag er prima uit en het liet de tegenstander geen kans. Toen een speler van Go-Ahead na bijna een half uur spelen met 2x geel van het veld moest, kantelde de wedstrijd ook. Davo wist zich geen raad met de man meersituatie, Go-Ahead kreeg voor de rust nog een aantal kleine kansen.

Na de rust veranderde er niet veel aan de wedstrijd. Davo met een man meer kon niet echt overtuigen. Go-Ahead daarentegen probeerde wat het kon. Davo liet zich teveel terugzakken en hielp daarmee Go-Ahead in het zadel. Go-Ahead kreeg zeker nog een 2-tal goede kansen om gelijk te maken, maar Davo hield stand. Aan de andere kant had Davo met een beetje meer effectiviteit ook nog kunnen scoren. Het bleef bij een 0-1 zege voor Davo. Conclusie is dat Davo weinig weg geeft en weinig scoort. Een belangrijke zege, want Davo blijft hierdoor bovenin meedraaien.

Komende zondag een thuiswedstrijd tegen Voorst.