Davo heeft in de thuiswedstrijd tegen Hoonhorst het tij niet doen keren. In een wedstrijd die in een gelijkspel leek te eindigen, scoorde Hoonhorst in de 90ste minuut en verloor Davo 2-3.

Toch begon Davo best wel voortvarend aan de wedstrijd. In de 7de minuut was er al een kans voor Quint Mulder uit een corner. In de 21ste minuut kwam Davo op voorsprong door een fraaie goal: een steekpass van Quint Mulder op Sidney Pinkster werd vervolgens door Wesley Willems afgerond (1-0). Hoonhorst kwam gaandeweg wat beter in de wedstrijd en kreeg ook enkele kansen, waaronder een afgekeurd doelpunt.

Direct na de rust een domper voor Davo. In de 46ste minuut kreeg Hoonhorst een strafschop na een handsbal in de 16-meter. De penalty werd benut: 1-1. Davo had weer op voorsprong kunnen komen, maar een schot van Sidney Pinkster ging net naast. In de 52ste minuut had Hoonhorst een beste kans die niet werd benut, maar even later (55e minuut) kwamen zij alsnog op voorsprong: 1-2. Davo kwam weer op gelijke hoogte in de 67ste minuut. Sylvan van der Vegt benutte een strafschop (vasthouden in de 16-meter).

Davo ging op jacht naar de zege en liet ook wel wat gaten vallen achterin. Davo-doelman Moreno Jochaniak redde nog een keer fantastisch. In de slotfase was Davo nog het dichtste bij een doelpunt. Ronald Boudewijnse die een sterke invalbeurt maakte, had kunnen scoren maar dat lukte niet. Hoonhorst scoorde nog wel en wel in de 90e minuut. Een knullig misverstand in de defensie betekende de 2-3. Ongelooflijk maar waar.

Davo moet nu een nacompetitieplek zien veilig te stellen, want door het resultaat van vandaag is rechtstreekse handhaving een illusie.