Na de eerste winst van het seizoen vorige week tegen Ulu Spor FC was Davo erop gebrand wederom een zege in de wacht te slepen. Helaas voor Davo bleef het tegen SV Zwolle steken op een remise: 1-1. Voor Davo zuur want na de 1-0 behoorde een grotere voorsprong zeker tot de mogelijkheden.

In de eerste helft gebeurde niet echt veel op het matig bespeelbare veld. De Zwollenaren hadden meer balbezit, maar echte kansen leverde dit ook niet op. Het duurde tot de slotfase van de deze helft alvorens er enige opwinding was. Nadat Tony Cakir de lat raakte, hadden Jesper van den Berg en wederom Tony Cakir uit de rebound kunnen scoren. Toch kwam Davo nog voor de rust op 1-0 door Onnie Ngoetra. In de extra tijd van de 1ste helft had SV Zwolle nog een mogelijkheid.

In het eerste kwartier van de 2de helft had Davo moeten scoren. Een goede aanval, opgezet door Sidney Pinkster, had meer verdiend en Ronald Boudewijnse schoot in vrije positie tegen de doelman aan.

In de 64ste minuut kwam Davo erg goed weg, nadat een bal van de gasten net naast ging. Een kwartier voor tijd kwam Jesper van den Berg oog in oog met de SV Zwolle doelman, maar schoot tegen hem aan. Bij de afvangende bal kon Quint Mulder er net niet bij.

De voetbalwet van “als je zelf de kansen niet benut” ging vandaag op. In de 78ste minuut scoorde SV Zwolle de 1-1 . Vervolgens werd het een open strijd, want beide teams wilden de zege. Het bleef bij 1-1 en een compliment voor een keihard werkend Davo.