Davo heeft in de uitwedstrijd tegen de nummer 4 Haarle een meer dan verdiend punt gepakt. In een boeiende en spannende wedstrijd werd het 3-3.

De wedstrijd golfde eigenlijk 90 minuten op en neer met kansen voor beide teams. Haarle had de eerste kans in de 5e minuut; een schot in het zijnet. In de tegenaanval een goede mogelijkheid voor Davo. Na ruim 20 minuten spelen kwam Davo toch op achterstand : 1-0. De ploeg van trainer Resit Schuurman liet zich niet van de wijs brengen. In de 35e minuut een 100% kans voor Sidney Pinkster, maar geen doelpunt. In de 40e minuut deed Sidney Pinkster dit wel en wist op fraaie wijze de 1-1 te scoren. Daarna nog een beste kans voor Haarle, maar Davo doelman Moreno Jochaniak wist goed te redden.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. De eerste kans was voor Davo. Een schot van Onnie Ngoetra werd goed gekeerd door de Haarle doelman. In de 55e minuut kwam Davo op een 1-2 voorsprong. Een uitstekende aanval via Gino Natar en Mitchell Pinkster werd afgerond door Sidney Pinkster. Slechts 10 minuten later kwam de thuisploeg alweer op gelijke hoogte. Vrijstaand kon worden ingekopt : 2-2. Davo leek het even kwijt te zijn, want even daarna kwam Haarle zelfs op 3-2. Het leek weer op een nederlaag af te gaan, maar Davo toonde karakter. Quint Mulder liet dat zien door met een weergaloze sliding een doelpunt en voorkomen en ook Sylvan van der Vegt haalde een bal van de lijn. Davo werd in de slotfase alsnog beloond. Ronald Boudewijnse scoorde de 3-3. Een goed resultaat, wat hoop geeft voor de resterende wedstrijden.

De voorsprong op rechtstreekse degradatie is 2 punten en komende zondag wacht hekkesluiter FC Ulu Spor. Niet onderschatten en dezelfde mentaliteit tonen dan vandaag.