Na de sterke beurt donderdagavond tegen koploper AZC (2-2) was het de vraag of ABS in staat was om speltechnisch, maar ook fysiek en mentaal opnieuw kon verrassen tegen een van de topploegen in de 3e klasse D.

De start was veelbelovend. Op het prima veld kon ABS lekker zijn positiespel spelen en was aanvankelijk de bepalende ploeg. Helaas verzuimden Paul Roetert, Youri Meijer en Yannick Duteweert de verdiende voorsprong op het scorebord te brengen. In de 40e minuut was het wel Warnsveldse Boys dat profiteerde van onzorgvuldig opbouwen van ABS en door spits Bart Spijkers op voorsprong kwam (1-0). Een mokerslag was vervolgens de 2-0 door opnieuw Bart Spijkers kort voor rust.

Na rust begon ABS met goede bedoelingen, kreeg een aantal mogelijkheden, maar de kracht en overtuiging ontbrak om de aansluitingstreffer te maken. Warnsveldse Boys kon heerlijk achterover leunen en scoorde in de 65e minuut de bevrijdende 3-0 door Jesper Nagtegaal. Martijn Stegink wist nog wel de eretreffer te maken, maar het was opnieuw Jesper Nagtegaal doe de eindstand bepaalde (4-1).

De derde zware wedstrijd in een week (KCVO, AZC, Warnsv. Boys) bleek fysiek en mentaal een te zware belasting. De laatste drie wedstrijden (tegen Activia, Vaassen, en WWNA) zijn allemaal tegen ploegen die tegen degradatie spelen.

Het is aan ABS de uitdaging en sportieve plicht het seizoen goed af te sluiten en te eindigen op een prima 8e plaats in de 3e klasse D.