Davo heeft de eerste competitiewedstrijd weten te winnen. In en tegen Vilsteren werd na een 0-0 stand bij rust met 0-1 gewonnen.

Het is alweer 17 jaar geleden dat beide teams elkaar troffen in de competitie. Voor het gedegradeerde Davo is het afwachten welk soort tegenstanders zij zullen gaan treffen. Afgelopen seizoen was Vilsteren een laagvlieger in de 5e klasse, maar je weet maar nooit hoe een wedstrijd zal gaan uitpakken. Davo gaat het dit seizoen doen met veel nieuwe, zeer jonge spelers.

De eerste helft kenmerkte zich van Davo zijde met veel contrasten. Zeer goede fases werden afgewisseld met matige fases. Vilsteren miste de stootkracht om Davo pijn te doen, daarentegen had Davo kansen via Sidney Pinkster, Jaden Evers en Mohammed Ghoudane.

Na de rust hetzelfde spelbeeld; Davo technisch de betere ploeg en meer drang naar voren. Gerrit Amelink kreeg de eerste kans, maar miste de balcontrole. Daarna een strafschop voor Davo na een handsbal van een Vilsteren-speler. Javin Evers schoot deze fraai in: 0-1.

Vanaf dat moment had Davo de mogelijkheid om door te drukken en de tegenstander op grotere achterstand te kunnen zetten. Dat gebeurde niet en zo bleef Vilsteren in de wedstrijd. Gevaarlijk werd de thuisploeg nauwelijks. Het spelbeeld van Davo ging te snel over van goed naar slecht en helaas werd het veld niet breed genoeg gehouden.

In de extra tijd waren er nog kansen voor Davo, waarbij met name Jason Marijn had kunnen scoren. In de tegenaanval moest Davo-doelman Moreno Jochaniak een buitengewoon goede redding verrichten, anders had het zomaar gelijk kunnen worden. Maar goed, Davo heeft de eerste 3 punten binnen.