Davo heeft een forse nederlaag geleden tegen SV Enter. Stond het bij de rust nog 0-0, uiteindelijk werd het een 6-0 nederlaag met 4 doelpunten in 7 minuten. Het is altijd leuk om naar SV Enter te gaan. De sfeer is gemoedelijk, de kantine gezellig met één en al flesjes Grolsch (welkom in het Twentse land) en hun trainer is een ware attractie. Constant liep hij langs de lijn en in het veld om zijn ploeg met woord en gebaar aan te moedigen.

De wedstrijd dan. Tja, dat het moeilijk zou worden wisten we wel. Davo miste nogal wat spelers door blessure, werk en vakantie. Vooral in de voorste linie was dat merkbaar. SV Enter had in de beginfase een paar kansen en de eerste kleine kans voor Davo was pas na 21 minuten; een kopbal van Wesley Willems. De druk van SV Enter nam gaandeweg de wedstrijd toe, maar Davo doelman Moreno Jochaniak keepte (ondanks de grote nederlaag) een puike wedstrijd. Ofschoon SV Enter veel beter was, kwam Davo vlak voor rust bijna op voorsprong door een schot van zo’n 40 meter door Onnie Ngoetra. De keeper van SV Enter kon ternauwernood redden.

Na de rust een wel heel bittere fase voor Davo. Tussen de 50e en 57e minuut wist SV Enter 4x te scoren en nog eens een paar kansen te missen. Dan staat het ineens 4-0 en dan is de wedstrijd in een mum van tijd gelopen. De overmacht van SV Enter bleef, maar de goede kansen bleven uit. Tot de laatste 10 minuten, want in de 81e en 86e minuut werd het nog 5-0 en 6-0.

Snel op naar de volgende wedstrijd. Komende zondag ontvangt Davo SDOL.