In een uitwedstrijd die de voetbalkracht van Davo benadrukte, versloegen ze Vilsteren met een overtuigende 0-6 overwinning.

De wedstrijd begon erg goed met een vroege goal van Milan Koers in de eerste twee minuten, gevolgd door een goal van Adem Kocak. Davo bleef het spel domineren, waarbij de eerste helft kenmerkte door hun balbezit.

Na de rust zette Adem Kocak zijn goede spel voort met een fantastisch schot vanaf de zestien, terwijl Milan Koers opnieuw scoorde na een rebound van Wesley de Witte’s schot op de paal. Wesley de Witte zelf maakte het vervolgens 0-5 door de keeper simpel uit te spelen, en voegde later nog een zesde doelpunt toe.

Ondanks dat Davo in de laatste 20 minuten wat gas terugnam, bleven noemenswaardige kansen voor Vilsteren uit, waardoor Davo de wedstrijd gecontroleerd uitspeelde.