De eerste ronde zit erop!

In totaal hebben er 25 fanatieke voetballers meegedaan er daar zijn we best over te spreken. Vanuit de volgende verenigingen hebben de deelnemers meegedaan: SV Epse, Activia, Colmschate, ABS, Go-Ahead en DAVO. De resultaten kunnen nog wat verbeteren, maar wat wil je na zo’n eerste ronde die best pittig te noemen was. Robert Slinkman (V.V. Diepenveen) was de beste deelnemer met 5 goede antwoorden; gefeliciteerd Robert!!!!

Voor de komende week heeft de Deventer Scheidsrechters Vereniging, weer 10 interessante vragen samengesteld en we hebben ze iets makkelijker gemaakt dan de vorige keer. Een tip voor de deelnemers die beter willen scoren, lees goed de toelichting die gegeven wordt na elke ingevulde vraag.

Via https://b.socrative.com/login/student/ of via de app Socrative (gratis te downloaden via Android of uw iPhone) maakt u de spelregelvragen:

  • 1) vul bij het ‘roomnummer’ in: deventervoetbal
  • 2) U vult uw eigen naam + voetbalclub in (bijv. S. Hendriks, Go Ahead Eagles)
  • 3) Daarna verschijnt er telkens een nieuwe meerkeuzevraag met 4 antwoordmogelijkheden
  • 4) Na het beantwoorden van de vragen, ziet u meteen of uw antwoord goed of fout is (met uitleg uit het spelregelboek van de KNVB). Mocht u dat willen nalezen, dan vindt u de spelregels ook via: https://www.knvb.nl/downloads/bestand/4841/spelregels-veldvoetbal-2020-21
  • 5) Na 10 vragen wordt uw totaalscore berekend.

Iedere vrijdag plaatsen wij nieuwe vragen op de site en zodra er weer gevoetbald mag worden, gaan wij een mooie prijs uitreiken aan de vereniging die het beste heeft gescoord. Scoort uw vereniging ook in Coronatijd?

De commissie opleidingen van de Deventer Scheidsrechtersvereniging wenst u veel plezier en vooral veel succes!

Vorig artikelTrainerspraat: met René Remie van Wijhe’92
Volgend artikelMatchtalk: Inhaalduel tegen FC Volendam