Davo heeft ook haar 2de bekerwedstrijd verloren. Tegen derdeklasser WWNA werd een 0-2 nederlaag geleden. Positief was, dat de wedstrijd van vandaag stukker beter was dan vorige week tegen Sportlust Vroomshoop.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Davo. Een prachtig schot van Mohamed Ghoudane werd even prachtig gekeerd door de doelman van WWNA. Daarna moest Davo-doelman Gregor Campo redding brengen op een goed schot van de gasten. Vervolgens gebeurde er niet echt veel. WWNA had weliswaar een veldoverwicht, maar uitgespeelde kansen hadden zij ook niet. Vlak voor rust nog wel een beste kans voor WWNA, maar deze trof geen doel.

Na de pauze aanvankelijk een zelfde spelbeeld. Toch kwam WWNA na een kwartier spelen in de 2de helft op voorsprong. Uit een voorzet van rechts werd raak gekopt: 0-1. Toch bleef Davo in het spel voor komen. Een aanval over Quint Mulder en Sidney Pinkster had meer verdiend: het schot van Sidney Pinkster raakte onderkant lat. WWNA wist wel te scoren, want in de 72ste minuut werd het 0-2. In het laatste kwartier hadden beide teams nog kansen, waarbij Sidney Pinkster en Ronald Boudewijnse namens Davo dichtbij een treffer waren. Het bleef bij 0-2.

Davo treft volgende week De Gazelle in de 3de bekerwedstrijd. De wedstrijd van vandaag geeft in ieder geval wat meer vertrouwen.