Davo heeft voor een stunt gezorgd door met 1-1 gelijk te spelen tegen titelkandidaat SV Enter. Door dit resultaat blijft de ploeg van Resit Schuurman een goede reeks voortzetten.

Na een stroeve start kwamen de eerste 100% kansen voor SV Enter in de 17e, 18e en 28e minuut. Een sterk keepende Raymond van Emmerik wist een achterstand te verhinderen, maar de kansen van SV Enter waren wel levensgroot. De voetbalwet ging vervolgens op: ‘wanneer je de kansen niet benut, valt het doelpunt aan de andere kant.’ En zowaar geschiedde. Een knappe actie van Mitchell Pinkster leidde de 1-0 voor Davo in. Mitchell Pinkster bracht Akila Waragoda in stelling, die wist te scoren.

Slechts 2 minuten later kwam Sidney Pinkster alleen op de doelman van SV Enter af, maar wist niet te scoren. Na 40 minuten spelen nog een Davo-kans van Mitchell Pinkster. Uiteraard was het balbezit van SV Enter in de 1e helft groot, maar de rood-blauwen wisten de 1-0 voorsprong tot aan de rust te behouden.

In de 2e helft ging SV Enter op jacht naar de gelijkmaker en wist in de 59e minuut doel te treffen: 1-1. Het leek vervolgens een lang half uur te worden voor Davo. De thuisploeg kreeg nauwelijks kansen en SV Enter zag buiten de kansen nog een doelpunt afgekeurd worden wegens hinderen van de doelman. Het bleef na een riante blessuretijd bij 1-1. Davo kon hierdoor een ‘bonuspunt’ bijschrijven.

Volgende week wacht weer een zware opgave: uit tegen koploper Holten.