Davo heeft het in de thuiswedstrijd tegen Emst behoorlijk laten afweten. Na een 1-3 ruststand werd er met dezelfde cijfers verloren. Een verdiende nederlaag, omdat de tegenstander alles in de strijd gooide voor een goed resultaat.

Het begon niet eens zo verkeerd voor Davo, want binnen een minuut schoot Michell Pinkster de bal tegen de lat. Vervolgens een gezapige partij voetbal. Davo weliswaar de bovenliggende partij, maar Emst wist in de 22e minuut de score te openen: 0-1. Gelukkig kwam Davo snel langszij: in de 25e minuut schoot Ronald Boudewijnse een vrije trap knap binnen.

Daarna had Davo op voorsprong kunnen komen, maar Sidney Pinkster miste een 2-tal goede kansen. Het was Emst dat de genadeklap uitdeelde, want door persoonlijke fouten wisten zij voor de rust nog 2x te scoren: 1-2 en 1-3.

Na de rust was het een soort van eenrichtingsverkeer. Emst zakte massaal in en loerde op de counter. Davo was eigenlijk onmachtig. Alleen Dylan de Vries had in de 61e minuut de bal voor het intikken en had de spanning in de wedstrijd kunnen terugbrengen. Verder waren er nog wat kansen over en weer, maar niet noemenswaardig. Het bleef bij 1-3 en dus een vrij onverwachte nederlaag.

Davo verloor hiermee de 2e wedstrijd in de competitie en verloor daarmee ook 5 punten tegen Emst. Het ziet CCW’16 en Voorst dichterbij komen en volgende week wacht de topper uit tegen CCW’16. De mannen van Resit Schuurman moeten dan wel uit een ander vaatje gaan tappen.