Colmschate beleefde opnieuw een zware middag. De geelhemden moesten na het verlies van vorige week tegen Activia het vandaag opnemen tegen Turkse Kracht. Normaal gesproken een mooie derby waarin altijd van alles gebeurt. Afgelopen zondag werd het helaas nooit een wedstrijd. Colmschate verloor kansloos met 5-0.

In de 8ste minuut was het al raak voor de gastheren: een afgeslagen bal vanuit een corner werd vanaf de 16 meter in de verre hoek geschoten. Normaal zou je denken dat er geleerd wordt van de wedstrijd ervoor, maar niks was minder waar. Na een half uur spelen was de stand 3-0 door een benutte strafschop en een mooie aanval van Turkse Kracht.

De eerste 10 minuten van de tweede helft begon Colmschate wel scherp en dat leidde tot een klein overwicht, helaas zonder grote kansen. Toen de 4-0 viel voor Turkse Kracht, was de wedstrijd echt gespeeld. Turkse Kracht voetbalde deze wedstrijd rustig uit en maakte er, door een mooie individuele actie, nog 5-0 van.

Een hard gelag deze wedstrijd en Colmschate zal echt snel de rug moeten rechten om de eerste punten te pakken. Aanstaande zondag is Colmschate vrij i.v.m. het 100-jarige bestaan van Albatros.