ABS heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Na een moeizame start van de wedstrijd werd uiteindelijk vrij eenvoudig gewonnen van FC Ulu Spor uit Zwolle.

De wedstrijd werd door ABS matig begonnen. Binnen 5 minuten had de thuisclub al op achterstand kunnen komen, echter een afstandsschot ging via de binnenkant van beide palen op miraculeuze wijze toch niet in het doel. Ook in de fase daarna was ABS slordig in balbezit en zocht telkens naar de moeilijkste oplossing. Onverwacht kwam ABS in de 24e minuut toch op een 1-0 voorsprong door een fraai afstandsschot van de sterk spelende Stef Willemsen. Tot aan de rust bleef het spel moeizaam. Youri Meijer had de kans op een tweede treffer, echter, nadat de doelman een vrije trap van Mark Boschloo los liet, schoot hij de bal over het doel waardoor ABS met een minimale voorsprong ging rusten.

Vanaf de start van de tweede helft was ABS duidelijk beter bij de les. Er werd veel meer energie in de wedstrijd gelegd en goed combinerend werd nu voortdurend op de helft van de tegenstander gespeeld. Kenmerkend was dat FC Ulu Spor na de rust geen enkele mogelijkheid kreeg.

Al snel kreeg Jasper Broekhuis een goede kans op de tweede goal, echter zijn inzet verdween naast het Zwolse doel. Het goede spel in de tweede helft werd in de 69e min. beloond. Een scherpe vrije trap van Mark Boschloo was de doelman van FC Ulu Spor te machtig, waarna Maikel Demmers attent was in de rebound (2-0). ABS bleef de aanval zoeken, waarbij Paul Roetert, na goed voorbereidend werk van Yannick Duteweert en Youri Meijer, na een fraaie steekpas in de eindfase de 4-0 op het scorebord brachten.

Uiteindelijk een eenvoudige overwinning, waarbij het team na een matige start van de wedstrijd in de tweede helft orde op zaken stelde.

Volgende week wacht de interessante thuiswedstrijd tegen SDOL. Het naar de 4e klasse gepromoveerde team uit Luttenberg wist net als ABS beide wedstrijden te winnen, waardoor deze wedstrijd in het nog prille seizoen gelijk een strijd om de koppositie is.