In Brummen speelde Activia zondagmiddag gelijk, met die 1-1 waren beide partijen niet ontevreden.

Na een drietal achtereenvolgende nederlagen (alle met één doelpunt verschil en in de absolute slotfase) mocht het team van Resit Schuurman vandaag op bezoek bij Brummen. Het kon daarbij geen beroep doen op de geblesseerde Bas Tieman en de van een korte vakantie genietende Michael Hubner.

Al na twee minuten viel de 1–0 toen de bal na een corner simpel binnengewerkt kon worden. De achterstand bleef echter niet lang staan, want na een goede combinatie via Guus Leerkes en Michiel Mikkers kwam Bart Wippert vrij voor de doelman en hij tekende de gelijkmaker aan.

In het vervolg van de eerste helft was Activia de iets betere ploeg zonder tot grote kansen te komen en de 1–1 was ook de ruststand.

Na de thee was Brummen wat scherper en hadden zij het meeste initiatief. Er kwamen ook enkele flinke kansen uit voort: zo werd de onderkant van de lat getroffen waarna de bal het veld weer in stuiterde en wist doelman Locht redding te brengen op een vrije kans van dichtbij.

In de slotfase klopte Activia nog een paar keer op de deur van de tegenstander maar tot een gelukkige overwinning kwam het niet. Beide ploegen leken ook niet ontevreden met een punt en zo eindigde het dus ook.