ABS heeft vandaag een passend antwoord gegeven op de nederlaag tegen Nieuw Heeten. Vanaf de start van de wedstrijd stak het team veel energie in de wedstrijd tegen SV Haarle.

De thuisclub werd teruggedrongen op eigen helft, maar overleefde het slotoffensief van ABS. Juist toen midden eerste helft de thuisclub terug kwam in de wedstrijd sloeg ABS toe. Het was in de 30e min. Paul Roetert die de 0-1 op het scorebord bracht, na fraai voorbereidend werk van Maikel Demmers. ABS rook nu bloed en het was Youri Meijer (36e min) die door middel van een fraai afstandsschot de score uitbreidde (0-2). Jasper Broekhuis bekroonde in de 38e min. het uitstekende veldspel van ABS door een slim genomen vrije trap van Paul Roetert fraai af te ronden (0-3).

Na de rust startte ABS sterk. Paul Roetert (2x) vond tweemaal doelman Jaron Blom op zijn weg, terwijl ook Yannick Duteweert en Maikel Demmers kansen niet wisten te verzilveren. SV Haarle bleef  spelen vanuit een positieve spelopvatting, echter kwam niet verder dan een aantal speldenprikken tegen de sterke defensie van ABS.  Uiteindelijk was het in de 90e minuut Maikel Demmers die een sterk optreden wist te bekronen met een doelpunt, na fraai voorbereidend werk van Stef Willemsen (0-4).

Een sterk en overtuigend optreden van ABS tegen tegenstander SV Haarle, dat de afgelopen weken aan een opmars bezig was in de 4e klasse G.

Volgende week speelt ABS de streekderby tegen Lettele. Opnieuw een fraai affiche in de aantrekkelijke 4e klasse G!