De afgelopen weken vallen de resultaten tegen voor ABS. Na een gelijkspel tegen Holten werd er verloren van Warsnveldse Boys en Beekbergen. Vandaag komt Diepenveen op bezoek en de gasten kijken nog naar boven. Voor zowel ABS als Diepenveen staat er veel op het spel.

Het begin van de wedstrijd is voor ABS. ABS probeert te voetballen en de tweede ballen worden gewonnen. ABS knokt zich in de wedstrijd en is de bovenliggende partij. In de 20ste minuut wordt het overzicht omgezet in een goal. Een mooie voorzet van Paul Roetert wordt door Thijs Hovenkamp omgezet in een 1-0 voorsprong. Tot aan de rust wisselen beide ploegen goede en slechte momenten af. De 1-0 voorsprong bij rust is wel terecht.

ABS - Diepenveen
ABS – Diepenveen

In de tweede helft begint Diepenveen met nieuwe energie. ABS blijft goed verdedigen en geeft weinig weg. Vooral Jurre Deuzeman en Dylan Boswinkel, die normaal hun wedstrijden spelen in ABS 2, zijn zeer sterk in de duels en zorgen ervoor dat er weinig kansen weg worden gegeven. De enige echte kans van de wedstrijd wordt geweldig gepakt door keeper Job Roetert.

In de 70ste minuut heeft invaller Youri Meijer een geweldige actie en de bal valt vanuit de voorzet bij Martijn Stegink in zijn voeten. Met een prachtige volley maakt hij de 2-0. Een mooie beloning voor zijn goede spel deze middag. Daarna blijft ABS de bovenliggende partij. Uit een geweldige aanval maakt Yannick Duteweert ook nog de 3-0. Na de 3-0 gebeurt er weinig voor beide doelen en de scheidsrechter fluit na 94 minuten af.

ABS boekt een dik verdiende overwinning en dit geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden. Komende zondag om 14:00 uur thuis tegen Colmschate.