ABS heeft de belangrijke wedstrijd, thuis tegen Colmschate, met 2-1 gewonnen. Na een matige eerste helft was ABS na de rust de bovenliggende partij, waardoor de belangrijke drie punten in Bathmen bleven.

De eerste helft was rommelig waarbij, vooral ABS, grossierde in balverlies. Colmschate deed het beter, was agressief in de duels en kwam in de 18e minuut verdiend op voorsprong (0-1). ABS kwam vervolgens beter in de wedstrijd, maar moest toch toestaan dat Colmschate een kans kreeg, echter Rens Kolkman redde op de lijn.

Kort voor rust beloonde ABS zichzelf voor de betere fase einde eerste helft en was het Stef Willemsen die goed voorbereidend werk van Wessel Nikkels tot doelpunt promoveerde.

Na de rust had ABS een aantal omzettingen gedaan en was de bepalende ploeg. Voetballend was het nu goed aan de bal, kende rust in balbezit en drong Colmschate terug op eigen helft. Kansen werden niet meer weggegeven, maar het duurde tot de 78e min. voordat Mark Boschloo de verdiende 2-1 op het scorebord bracht.

Een belangrijke tweede overwinning van de competitie, waardoor ABS een plek in de brede middenmoot heeft ingenomen.