Op een lastig bespeelbaar veld heeft Diepenveen wat verder afstand genomen van de onderste regionen door Turkse Kracht in eigen huis te verslaan. De 1e helft begon wat rommelig aan beide kanten en hielden de ploegen elkaar aardig in evenwicht.

Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de geelzwarten steeds meer de overhand. In de 29e minuut leidde dit tot de 0-1 door een harde schuiver van Gijs de Rooij. Turkse Kracht kwam er nog sporadisch uit via met name de aalgladde Guveli maar doelman Witteveen bleek vandaag weer een onneembare post.

In de tweede helft kwam Diepenveen scherp uit de kleedkamer en gooide binnen 10 minuten de wedstrijd op slot. Eerst was het Metz die op aangeven van de Rooij die 0-2 aantekende en nog geen minuut later een prachtige volley van Mooren in het dak van het doel. Wederom was de Rooij de aangever.

De Turkse hoop op een resultaat was daarmee vervolgen. Diepenveen vocht als ploeg voor iedere meter en gaf weinig weg. Niels Blokvoort had bij afwezigheid van Vunderink en Broekman een basisplaats in het centrum van de verdediging en deed dit uitstekend. Diepenveen vond het vervolgens wel best en speelde de wedstrijd uit en liet nog een paar mooie kansen onbenut maar daar maalde niemand om.

De ingevallen a junioren Rouwenhorst en Klein Hofmeijer lieten zien ook prima mee te kunnen op dit niveau en dat is hoopgevend. Volgende week de derby tegen Overwetering. Helaas zonder publiek.