Afgelopen zondag speelde ABS de thuiswedstrijd tegen Fleringen. Na de winterstop is ABS begonnen met twee gelijke spelen: 0-0 uit tegen Haarle en 2-2 thuis tegen Holten. Fleringen was de enige tegenstander waar ABS dit seizoen nog niet tegen gespeeld heeft.

Het eerste kwartier krijgt Fleringen een aantal corners en bij een van deze corners wordt de bal van de lijn gehaald. Daarna komt Fleringen eigenlijk niet meer tot mogelijkheden. ABS komt ook nauwelijks tot echte kansen en de wedstrijd speelt zich vooral op het middenveld af.

In de tweede helft probeert ABS de controle over de wedstrijd te krijgen door veel strijd te leveren en goed te verdedigen. Dit lukt ook en ook het veldspel begint beter te worden. Zonder dat er echt grote kansen gecreëerd worden, krijgt het publiek toch wel het idee dat ABS deze wedstrijd gaat winnen.

Na ongeveer 65 minuten maakt ABS de 1-0: een fout in de verdediging wordt genadeloos afgestraft. Raaven Lucas neemt de bal over en stuurt Yannick Duteweert alleen op de keeper af, die blijft rustig en schiet de bal binnen.

Daarna blijft ABS veel strijd leveren en geven ze geen enkele kans weg. De ingevallen Jorn Zomer maakt nog de 2-0, maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel. Verder gebeurt er weinig voor beide doelen en boekt ABS uiteindelijk een verdiende 1-0 overwinning.

Komende zondag speelt ABS de uitwedstrijd tegen Borne, aanvang 14:00 uur.