De afgelopen weken gaat het de goede kant op met ABS. Er worden aardige resultaten gehaald en we zijn een paar plekjes op de ranglijst gestegen. Na de 0-0 vorige week bij Holten komt Warnsveldse Boys nu op bezoek. De uitwedstrijd werd met 3-2 verloren.

In de eerste tien minuten gaat de wedstrijd gelijk op. ABS komt langzamerhand beter in de wedstrijd en krijgt ook de beste mogelijkheden. Er wordt op het hobbelige veld vrij aardig gevoetbald en uiteindelijk zijn er goede kansen voor Chiel Huis in t Veld en Daan Anneveld.

ABS blijft de bovenliggende partij en een schot van Paul Roetert wordt goed gestopt door de keeper. Ongeveer vijf minuten voor rust schiet Chiel Huis in t Veld nog een bal op de lat. Vlak voor rust wordt het 0-1 voor Warnsveldse Boys, een afgeslagen corner wordt fantastisch ingebracht en ook knap binnengekopt. Vlak daarna is het rust.

In de tweede helft zijn alle supporters nog niet op hun plek terug of de 0-2 ligt er ook al in. Een fout in de verdediging wordt direct afgestraft. ABS moet in de achtervolging, maar de fase na de 0-2 is voor de gasten. Ze verzuimen om de 0-3 op het bord te zetten en ABS blijft zodoende in de wedstrijd. Echter tot echt grote kansen komt ABS niet.

In de laatste tien minuten maakt de 16-jarige Tigistu Hannink nog zijn debuut. Dit doet hij verdienstelijk en hieruit blijkt dat er bij ABS meerdere talentvolle spelers in de jeugdopleiding zitten. ABS gaat nog wel op zoek naar de aansluitingstreffer maar dit lukt niet. Na een prima eerste helft waar ABS eigenlijk op voorsprong had moeten komen verliezen ze uiteindelijk toch verdiend met 0-2.

Volgende week kan de ploeg zich revancheren bij Beekbergen, aanvang 14:00 uur.