In een wedstrijd met verschillende gezichten behaalde ABS een 2-2 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Diepenveen.

Het eerste half uur was in handen van de thuisclub. ABS wist lastig druk te krijgen op de verdediging van Diepenveen, overleefde o.a. een bal op de paal en leek te gaan rusten met een 0-0. Kort voor rust wist Gijs de Rooy toch de verdiende voorsprong voor de thuisclub op het scorebord te schieten (1-0).

Na de rust waren er aanvankelijk weinig kansen voor beide doelen. Toch kwam Diepenveen bijna op een 2-0, echter de lat behoedde meer onheil voor ABS. Vanaf dat moment nam ABS het heft in handen. Er werd goed gecombineerd en de 1-1 door Paul Roetert in de 65e min. was een logisch gevolg van de veldverhoudingen. ABS bleef het initiatief houden en het was Wessel Nikkels die in de 75e min. door een fraaie volley koelbloedig een slimme pass van Paul Roetert tot doelpunt wist te bekronen (2-1).

Diepenveen zette aan tot een slotoffensief, maar de verdediging van ABS stond zijn mannetje. Toch werd het in de 92e gelijk nadat na een afgeslagen corner onnodig een overtreding werd gemaakt. Davey Mooren wist dwars door de muur heen de korte hoek te vinden en scoorde de 2-2.

Zuur voor ABS de onnodige gelijkmaker in blessuretijd, maar over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag.