ABS heeft vandaag uitgehaald tegen vv Hoonhorst. Na een goede eerste helft (0-5) en een gezapige tweede, werd uiteindelijk een fraaie 1-8 overwinning behaald.

De start van ABS was aarzelend. Desondanks wist het in de 6e minuut op voorsprong te komen door Jasper Broekhuis die een fout van de doelman wist af te straffen (0-1).
ABS bleef de bovenliggende ploeg, echter ook slordig. Het was doelman Jeffrey Roos, die door een uitstekend optreden in een 1 op 1 duel, de gelijkmaker voorkwam.

In de 20e minuut was het Jasper Broekhuis die een terechte strafschop benutte en het overwicht beloonde voor de 0-2. In de fase daarna speelde ABS uitstekend: vooral Youri Meijer was onhoudbaar met zijn aanvalsdrift en zorgde er mede voor dat Stef Willemsen, Wessel Nikkels en Paul Roetert allen scoorden en een fraaie 0-5 ruststand op het scorebord brachten.

Ook na rust startte ABS sterk. Paul Roetert scoorde, na fraaie pass van Mark Boschloo, in de 52e minuut de 0-6. En even later pikte ook spits Maikel Demmers zijn doelpunt mee (0-7).

De laatste 25 minuten waren weinig verheffend. Hoonhorst probeerde de score te beperken en ABS was minder scherp en geconcentreerd. Hoonhorst beloonde zichzelf in de 62e minuut middels een doelpunt van Wouter v.d. Kamp.

Het slotakkoord was echter voor Paul Roetert die met een fraaie treffer de eindstand op 1-8 bepaalde. Een overtuigende overwinning van ABS, dat door dit resultaat uit de eerste zes wedstrijden maar liefst 18 punten heeft behaald!

Volgende week wacht een prachtige affiche in de thuiswedstrijd tegen Holten. Beide ploegen hebben alle competitiewedstrijden gewonnen en ook nog eens exact hetzelfde doelsaldo!