Je afscheidnemende teamgenoot als ware sporthelden op een iconische manier vereeuwigen. Het is het perfecte afscheidscadeau voor afzwaaiende teamgenoten die stoppen aan het eind van het seizoen.

Geen afgezaagde cadeaus, of flesjes drank, maar een blijvende herinnering op een iconische manier in beeld gebracht. Sportprent.nl biedt nu die kans om een afscheid onvergetelijk te maken! Een uniek cadeau om als teamgenoot te geven, maar zeker ook om te ontvangen.

Je kent het wel: Aan het eind van het seizoen stopt die gewaardeerde teamgenoot. Een passend afscheidscadeau hoort erbij, maar wat moet je geven? Al gauw zoek je tussen oude foto’s. Er wordt een foto afgedrukt, een cadeaubon of flesje drank geregeld en daarmee is de taak volbracht.

Sportprent.nl brengt jullie herinneringen tot leven door speciale foto’s om te zetten in prachtige iconische platen.  Gegarandeerd een origineel en creatief cadeau om te geven! En de ontvanger heeft een blijvende herinnering aan jullie gezamenlijke tijd!

(tekst gaat verder onder de foto)

Interesse
Heb je interesse in een persoonlijke Voetbal prent voor jullie afscheidnemende teamgenoten?
Bekijk dan even onze website Sportprent.nl bestel en upload jouw gewenste foto. Wij houden rekening met jouw voorkeuren en gaan direct voor je aan de slag. Na een opgestuurde proefdruk zetten wij de drukker aan het werk. Binnen 10 dagen heb jij jouw Voetbalprent in huis.

Iedere voetbal prent wordt persoonlijk en zorgvuldig gemaakt vanaf slechts €25,-

Vorig artikelJoris Kramer nieuwe GA Eagles verdediger
Volgend artikelDe rood-gele column van Erdal Ascipinar – week 22