SV Colmschate ’33 en hoofdtrainer Rowdy van der Hoop hebben besloten hun samenwerking met een jaar te verlengen. Van der Hoop is bezig aan zijn tweede seizoen in Deventer en staat momenteel op de voorlaatste plaats met vijf punten uit negen wedstrijden.

“We hebben allebei het gevoel dat we nog niet klaar zijn. Rowdy is vorig jaar aangesteld met de ambitie om de ingeslagen weg, bouwen aan een jong team, een goed vervolg te geven. Ondanks de lage klassering geeft hij daar naar onze mening op een uitstekende manier invulling aan. Er worden veel jeugdspelers bij het eerste elftal betrokken en dat is een mooie tendens” aldus Hoofd Voetbalzaken Edward Patty.

Ook Van der Hoop is blij met zijn contractverlenging. “We hebben een jonge ploeg, met veel mogelijkheden voor de toekomst. We staan op dit moment weliswaar vrij laag op de ranglijst, maar ik vind dat we op veel vlakken stappen hebben gemaakt. Voetballend zijn we onze principes steeds beter gaan uitvoeren, en het doet me goed dat we tegen de top drie van onze competitie hebben laten zien dat deze ploeg erg veel potentie heeft. Ik ben blij met het vertrouwen van het team en het bestuur en kijk uit naar de toekomst.”

Vorig artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 52
Volgend artikelTrainerscarrousel | Harold Dengerink verlengt bij SV Twello