SV Schalkhaar is erin geslaagd een nieuwe hoofdtrainer te vinden voor het seizoen 2023-2024 en ziet in Martijn de Haas de ideale kandidaat om het goede werk van Marcel Geestman een vervolg te geven.

De vereniging was op zoek naar een jonge en ambitieuze trainer die ervaring heeft met het inpassen van jeugdspelers en dit bij SV Schalkhaar het komend jaar/jaren mag laten zien.

Martijn de Haas is in de ogen van de Technische Commissie en de Hoofd Opleiding de juiste verbinder tussen jeugd en senioren en weet wat er in het seniorenvoetbal wordt gevraagd.

De 43-jarige Martijn de Haas is woonachtig in Ugchelen (bij Apeldoorn) en heeft gevoetbald bij Albatross. Na zijn actieve voetbalcarrière is hij enkele jaren assistent-trainer geweest van het vlaggenschip aldaar. 

In het seizoen 2015-2016 werd Martijn trainer van SV Epe O19, welke hij 2 seizoenen heeft getraind en begeleid in de 4e Divisie.

Nadat SV Epe 1 in het seizoen 2016-2017 het kampioenschap behaalde in de 3e Klasse B Oost, werd Martijn de Haas hoofdtrainer van SV Epe 1 en debuteerde in de 2e Klasse Oost.

Na een seizoen, ingedeeld in de district Noord, wist SV Epe onder zijn leiding vorig seizoen te promoveren naar de 1e Klasse, tevens werd er door de vereniging het besluit genomen over te stappen naar de zaterdagcompetitie.

Martijn, in het bezit van Uefa B, heeft SV Epe laten weten na 8 seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en die uitdaging ligt er bij SV Schalkhaar.

Bestuur, Technische Commissie en Hoofd Opleiding wensen Martijn alvast veel succes bij de mooie vereniging SV Schalkhaar.

Vorig artikelAdelaarsoog op Excelsior uit
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 1