In verband met nieuwe werkzaamheden van de huidige trainer Joost ter Stege, zoekt de club voor het seizoen 2022 – 2023 een trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt op zondag in de vierde klasse H.

Na 20 jaar actief te zijn geweest als speler, trainer/speler en trainer gaat Joost ter Stege noodgedwongen de club verlaten. Hij kan het trainerschap niet meer combineren met een nieuwe baan. Indien gewenst kan Joost betrokken blijven bij het 1e elftal als assistent-trainer, maar zal niet meer fulltime aanwezig zijn. Een eventuele rolverdeling is bespreekbaar en voor de functie van trainer bestaat een financiële vergoeding.

Voetbalvereniging De Gazelle is een kleine, maar gezellige en sfeervolle vereniging. De Gazelle zoekt een enthousiaste en positief ingestelde trainer die betrokken is bij de vereniging. Je begeleidt en coacht het eerste elftal tijdens de wedstrijden op zondag en verzorgt op dinsdag- en donderdagavond de trainingen.

Jouw sollicitatie kan je sturen naar:

Voetbalvereniging De Gazelle,
p/a Hof van Berlage 61,
7425CN Deventer

Of via mail naar degazellevoetbal@gmail.com

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen bestuurslid en wedstrijdsecretaris Johan Sterling, 06-34966445

Vorig artikelDe Gazelle speelt gelijk in de stadsderby tegen IJsselstreek
Volgend artikelSV Epse houdt Wissel lang in de wedstrijd