Ook volgend seizoen is Ali Aygün de trainer van vv Gorssel. De club en de trainer zijn overeengekomen om het contract met een jaar te verlengen. De zaterdag vijfde-klasser staat momenteel derde achter Almelo en HSC ’21.

De oefenmeester die voorheen vierde-klasser TKA onder zijn hoede had, is sinds dit dit hoofdtrainer in Gorssel. Daar zijn ze erg tevreden over hem: “Wij hebben positieve geluiden vanuit de spelersgroep en de staf ontvangen dat de groep graag door wil met de trainer. Daarbij zien wij een groep die progressie boekt, dat voor elkaar wil werken en met aantrekkelijk voetbal wedstrijden weet te winnen. Wij willen graag promoveren als club en hebben vertrouwen in dat Ali dat kan bereiken met de groep”, aldus het bestuur van vv Gorssel. 

Ali Aygün is ook positief: “Het team is sinds dit seizoen pas bij elkaar. We hebben een geweldige mix van jong en oud. De jongens laten zien dat ze graag willen leren en pakken dingen snel op. We hebben al veel behaald met elkaar, maar er valt nog meer eruit te halen. Dat wil ik graag samen met deze groep doen.”

Vorig artikelDeventer Voetbal topscorer – week 5
Volgend artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 6