Op de social media kanalen van FC RDC is wederom op een uiterst originele manier aangekondigd dat Mitchell Pinkster komend seizoen aansluit bij de hoofdselectie van de club. Pinkster heeft een geschiedenis bij SV Schalkhaar en SV Colmschate’33 en speelt momenteel voor dvv DAVO.

Trainer Kick Maatman vindt het een goede zaak dat Pinkster aansluit bij zijn jonge selectie. Mede doordat de selectie komend seizoen wat dunner bezaaid is met middenvelders. Mitchell zal de concurrentie aangaan met de huidige middenvelders. Na een telefoontje van Pinkster naar Maatman volgde volgens de trainer een aantal erg prettige gesprekken.

De 25 jaar oude Pinkster speelt al vanaf zijn 17e in het eerste van DAVO, met een eenjarig uitstapje naar SV Colmschate’33 op zijn 21e. Hij besloot contact op te nemen met Maatman door de positieve geluiden over FC RDC en door de vele bekenden in de huidige spelersgroep. Die groep vindt hij, ondanks dat het ontzettend jong is, erg volwassen en talentvol. In de gesprekken met Maatman kwam de duidelijke visie van de club naar voren en Pinkster denkt dat Maatman, door zijn trainersachtergrond, van hem een betere speler kan maken.

Voor nu gaat Pinkster er alles aan doen om met zijn huidige club, DAVO, een zo goed mogelijk resultaat te halen, met wellicht een mooi toetje in de vorm van nacompetitie en zelfs promotie naar de vierde klasse.

FC RDC kondigde op haar social media kanalen de komst van Mitchell Pinkster aan.
Vorig artikelFC RDC verliest door persoonlijke fouten van Berghuizen
Volgend artikelVoorwaarts leidt verlies, ondanks prachtgoal!