Delano Dokter zal komend seizoen het doel bij IJsselstreek gaan verdedigen. De jonge talentvolle keeper heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de Tricolores en zal dus komend seizoen actief zijn op Sportpark Keizerslanden.

De pas 18-jarige doelman was aan zijn tweede seizoen bezig in het eerste elftal van Go Ahead. Dokter onderscheidde zich hierin regelmatig en dat is ook bij andere ploegen niet onopgemerkt gebleven. Er kwamen diverse aanbiedingen, maar bij IJsselstreek vond hij het juiste gevoel.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij Go Ahead, maar ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe stap”, aldus Dokter. “Ik heb dit seizoen tegen IJsselstreek mogen spelen en de kwaliteit van de spelersgroep en het verzorgde voetbal spraken mij al meteen aan. Ik kan hier een volgende stap zetten in mijn ontwikkeling”, zo besluit Dokter.

IJsselstreek-trainer Mitchel de Groot is ook zeer tevreden met het aantrekken van Dokter. “Dit is een enorme aanwinst voor onze ploeg en voor de club in het algemeen. We hebben een duidelijke visie voor ogen en hopen met het aantrekken van Delano de weg omhoog verder in te zetten”.

Delano Dokter – foto: DRTV