Zaterdag 9 oktober wist SV Twello met 2-1 te winnen van Bauw Wit uit Holten. Keeper Steven Koopmans speelde met onder andere een redding op een vrije trap in de laatste minuten een belangrijke rol in deze overwinning. Hij is deze week de Speler van de Week.

Steven is blij met de reddingen die hij afgelopen weekend verrichtte tegen Blauw Wit. “Het is als keeper altijd fijn als je belangrijk kan zijn voor het team met het pakken van ballen. Vooral de redding bij een vrije trap in de 89ste minuut is lekker.”

Na een teleurstellend gelijkspel tegen Harfsen kon SV Twello wel een overwinning gebruiken. “We wilden ons echt revancheren na die domper, voor ons toch, tegen Harfsen. Afgelopen zaterdag speelden we al een stuk beter en we zijn opgelucht dat we de drie punten mee naar huis hebben genomen” aldus de keeper van SV Twello. De wedstrijd werd nog even spannend nadat Blauw Wit in de blessuretijd de 1-2 maakte. “Je hoopt als je 2-0 voorstaat wel natuurlijk de nul te houden, dus dat die goal dan nog valt, is wel jammer. Ik ging ook niet helemaal vrijuit bij die goal, ik had meer kunnen doen.”

Kampioen worden
Het jonge team van SV Twello heeft dit seizoen maar één doel in de competitie. “Wij willen voor het kampioenschap gaan. We hebben een jong ambitieus team met ook een paar ervaren spelers erin. Met deze goed voetballende ploeg en onze brede selectie maken wij een goede kans op de titel denk ik,” vertelt Steven.

Helios
De volgende wedstrijd op het programma voor SV Twello is een andere titelkandidaat Helios. “Dat wordt een leuk potje” lacht Steven. “Ik denk zeker dat wij Helios thuis kunnen verslaan, maar dan moeten we wel ons spel goed spelen.” Als keeper moet Steven oppassen voor de spits van Helios Jarmo van ’t Hof die er dit seizoen al een paar inschoot. “We moeten scherp en goed voorbereid zijn voor hem. We hebben er goed op getraind dus ik heb vertrouwen in een goede afloop.”

Vorig artikelLeerzaam duel voor jonge ploeg van VV Diepenveen
Volgend artikel11TEAMSPORTS – Deventer Voetbal topscorer – week 41
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.