Diepenveen O23 heeft met een jonge selectie de eerste wedstrijd in de Hanze Bedrijfsverzekeringen competitie verloren. Op de Woldermarck in Terwolde werd het 3-1. De tweede helft was van Diepenveen kant erg goed en is hetgeen de ploeg mee verder kan.

Diepenveen trad aan met vier spelers uit de selectie en verder met acht tweede jaars O19 en drie eerste jaars O19 spelers. Het verschil liet zich voor de rust aantekenen. De spelers van Terwolde gaven Diepenveen geen tijd en ruimte om de bal goed rond te laten gaan. Daarbij komt dat de bezoekers nogal eens te tijd dachten te hebben en daar tot drie keer toe voor werden afgestraft. Uiteraard niet erg want daar zijn deze wedstrijden voor bedoelt.

Na de pauze kwam Diepenveen echter uitstekend voor de dag. Het leervermogen is hoog waardoor we na de rust de thuisploeg achteruit konden drukken. Daarbij hadden we controle over het duel en lieten we de bal veel sneller rondgaan. Daarnaast wonnen we veel meer duels. Kansen kwamen er maar de 3-1, uit een strafschop, viel te laat. Echter was Diepenveen met een kopbal en een goed uitgespeelde aanval in de slotminuut dichtbij de aansluitingstreffer.

De tweede helft was een uitstekende reactie op de leermomenten van de eerste helft. Dat nemen we graag mee naar de volgende wedstrijden.