SV Epse speelt sinds dit seizoen weer ‘zelfstandig’ in de zondag 5e klasse F. Na het enkele jaren te hebben geprobeerd in samenwerking met SV Gorssel zijn de rood-witten uit Epse nu weer daadwerkelijk rood-wit. Almir Fizovic bewijst wekelijks zijn waarde voor het team en drukte dit afgelopen zondag nog weer eens uit door maar liefst vier keer te scoren in de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen Terwolde. Hierdoor is Fizovic onze speler van de week.

Waarom denk je dat jullie zo ruim wonnen?
Omdat wij de wedstrijd controleerden en wel bijna alle kansen erin gingen. We krijgen elke wedstrijd heel veel kansen, alleen gaan ze er niet elke wedstrijd allemaal in.

Welke van de 4 doelpunten was het mooiste, en waarom?
De tweede denk ik, er moest namelijk nog wel wat gebeuren voordat de bal erin lag. Ook was het met links, die heb ik normaal gesproken alleen om op te lopen.

Het is nu winterstop, was je daaraan toe?
Eigenlijk niet. We zitten in een lekkere flow en na een winterstop kan er toch van alles gebeuren. Ik denk ook dat het belangrijkste deel van de competitie net na de winterstop is.

Ben je blij met je eigen spel in de eerste seizoenshelft?
Als ik naar mijn eigen spel kijk weet ik dat ik nog beter kan. Als ik kijk naar de kansen die ik heb gehad had ik op iets meer goals moeten staan. Ik heb er voor mijn gevoel ook nog iets te veel gemist. Maar als ik kijk naar ons als ploeg hebben we natuurlijk een prima eerste seizoenshelft gehad. Al denk ik dat de meesten zeggen dat we eigenlijk meer punten hadden kunnen hebben. De gelijke spelen waren echt onnodig de eerste seizoenshelft.

Jullie gaan als nummer 3 de winterstop is, ben je hier blij mee?
Ja, hier ben ik zeker blij mee. Wij starten net met een nieuwe selectie, veel jonge jongens die het echt goed doen en ook belangrijke spelers zijn. Vaak moeten nieuwe teams aan elkaar wennen, bij ons is dit heel snel gegaan. De sfeer in het team is hartstikke goed.

Hoe zorg je er nou voor dat je als team na de winterstop weer deze goeie reeks voortzet? 
Goede vraag, ik denk dat dit nog uitgevonden moet worden. Ik denk dat als je in de winterstop wat goede oefenpotjes speelt en geen blessures oploopt het vanzelf goed gaat. Wij zijn een nieuwe en jonge ploeg waarbij het dus eigenlijk alleen maar beter moet gaan als iedereen zich blijft ontwikkelen.

Vorig artikelVolwassen Eagles laat FC Twente kansloos in de Grolsch Veste
Volgend artikelOok Koninklijke UD verhuist naar de zaterdag
Arend Koldenhof werd 21 jaar geleden geboren in Deventer. Op dit moment volgt hij de opleiding Journalistiek op de Hogeschool Utrecht. Naast zijn opleiding is hij vrijwilliger bij Salland1 en Deventer Voetbal.