Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

Naam: Zemir Mujic

Geboortedatum: 21 oktober 1987

Relatie: Samenwonend

Werk of Studie: Werk: Qleaning Specialistische Reiniging en studie UEFA-C

Club(s): Helios, IJsselstreek, Activia en nu FC RDC

Geen voetballer, dan: tennisser lijkt me heel gaaf, dan kun je kwaad op jezelf en trots tegelijkertijd

Grootste blunder: In de kwartfinale beker met IJsselstreek tegen DVS’33 de laatste en beslissende penalty gemist.

Is er bij jullie ook flauwe kleedkamerhumor: Ik zit nog niet zo lang bij FC RDC, dit is namelijk mijn eerste seizoen, er wordt wel een hoop gelachen en gek gedaan. Onze trainer Paul Roskam heeft er een handje van en jongens als Bryan Flierman en Martin Kok kunnen er zeker ook wat van.

Trots op: Mijn moeder. Die kwam, gevlucht uit de oorlog, met twee kinderen aan haar handen in Nederland zonder verder ook maar iets. Net haar man en grote liefde kwijt geraakt. En wist het allemaal zelf te rooien. Met Doorzettingsvermogen en een hoop liefde heeft ze veel voor elkaar gekregen. Zij is dan mijn trots. Verder moet ik ook mn vriendin Michelle noemen met wie ik de allermooiste en knapste dochter heb gekregen genaamd Djenna.

Idool: Diego Armando Maradona

Mooiste sportcomplex: La Bombonera en hier in Deventer heb ik veel plezier beleefd aan het spelen bij “Ons Tweede Huus” bij IJsselstreek

Mooiste tenue: Het uittenue van FC RDC vind ik echt heel erg gaaf. Het maagdelijk wit van Real Madrid is en blijft ook magisch

Beste speler in Deventer: Ik vind dit moeilijk te benoemen daar zou je teveel goede voetballers tekort mee doen. Maar echt de beste is Dc Mekking van IJsselstreek is een groot talent en kan het iedere tegenstander moeilijk maken als hij een goede dag heeft.

Vervelendste tegenstander: Dit wordt toch alweer mijn 17de seizoen als speler in een eerste elftal en persoonlijk was de vervelendste tegenstander Michel Berends bij Diepenveen. Die kon echt het bloed onder mijn nagels vandaan halen. Achteraf wel altijd netjes een hand gegeven en vandaag de dag praten we ook af en toe nog eens bij langs de velden.

Beste trainer: Harry Decheiver. In zijn eerste periode als trainer van Helios meegemaakt. Hem vond ik echt top. Een persoonlijkheid die niet te beroerd was om persoonlijk 1 op 1 met je aan de slag te gaan. Al was dat op een koude zaterdagochtend. Daar heb ik veel van geleerd.

Hobby: voetballen is mijn grootste hobby. Daarnaast train ik nu de JO15-1 en wil ik graag doorgroeien als trainer. En een potje PES spelen draai ik mijn handen ook niet voor om.

Ergernis: De minachting of soms het niet respect hebben van jongere jongens tegenover de trainer of staf. Dit seizoen is dat absoluut niet het geval maar in voorgaande jaren verbaasde ik me daar over. Ik spreek de trainer nog altijd aan als “trainer” en heb respect voor de keuzes die gemaakt worden. Dat zie je niet veel meer bij de jeugd. Je merkt toch dat de tijden anders zijn.

Eten: shoarma vind ik zo lekker dat kan ik wel elke dag eten. Kapsallonetje. Lekker man

Lezen:  Doe ik veel. Op nachtkastje nu ligt het tweede deel van Fernando Ricksen. Boeiend en intrigerend boek.

Film of Serie:  Serie. Kan verdwalen in series als The Sopranos.

Welke websites bezoek je vaak : nadat je een kind hebt gekregen gaat het allemaal niet van harte he dus pornhub is er wel eentje. Haha. Nee. Voetbalzone, twitter, ad.nl

Games: Ik ben een PES fanaat vanaf dag 1. En verafschuw Fifa.

Muziek:  Andre Hazes

Bijgeloof: altijd spelen met nummer 10

Slechtste Eigenschap: Eindeloos praten tegen de scheidsrechter. Eén van de redenen waarom ik financieel niet een rijke jongen ben.

Ambitie:  De jonge jongens wat leren in het elftal en zelf belangrijk zijn als team speler. Individueel maakt me dan niet zo veel uit. Een ander beter maken vind ik veel mooier.

Kampioen in jullie klasse : Helios. Met afstand.

Vorig artikelJarmo van ‘t Hof – Speler van de Week
Volgend artikelABS schrapt alle senioren- en juniorenwedstrijden vanwege corona
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.