Afgelopen weekend won Helios met 6-1 van Sportclub Deventer. Jarmo van ’t Hof wist vier keer te scoren en had daarmee een groot aandeel in de overwinning. Daarom is hij deze week de speler van de week. Wij van Deventer Voetbal spraken met Jarmo.

Ben je blij om gescoord te hebben?
Tuurlijk ben ik blij dat ik gescoord heb, als spits wil je elke wedstrijd scoren. Het was natuurlijk de eerste competitiewedstrijd, het ging eindelijk weer ergens om. Daarnaast was het ook mijn eerste competitiewedstrijd sinds 2010 voor Helios, dan is het wel lekker dat je er vier maakt.

Hoe belangrijk was deze overwinning?
Even belangrijk als elke andere overwinning, we willen kampioen worden en elke wedstrijd winnen.

Welk doelpunt vond je het mooist?
Mijn tweede doelpunt vond ik het mooist. Ik kreeg de bal goed aangespeeld van onze rechtsback, controleerde de bal met mijn borst en lobte de bal over de keeper heen.

Wat vind je van jullie team dit seizoen?
We hebben een goed team, kwalitatief sterk en een hechte groep. Er is binnen de selectie ook veel concurrentie wat alleen maar goed is denk ik, dat maakt het niveau van het team hoger.

Denk je dat jullie een titelkandidaat zijn? Zo ja, waarom?
Als je iedereen mag geloven worden we wel ‘even’ kampioen. Ik denk dat we dat ook zeker als doel moeten hebben om kampioen te willen worden. Daarbij zijn wij zelf ook onze grootste tegenstander, wij moeten elke wedstrijd geconcentreerd voetballen, dan moet onze kwaliteit wel de doorslag kunnen geven. 

Wat zijn je persoonlijke doelen voor dit seizoen?
Kampioen willen worden en minimaal 30 goals maken.