Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

Naam: Frank Wijnbergen 

Geboortedatum: 24-02-1990 

Relatie/Kinderen: Relatie met Marleen 

Werk of Studie: Werk en studie, ik werk bij Podotherapie Segerink in Deventer en volg daarnaast nog de studie bedrijfskunde.  

Club(s): v.v. Activia, s.v. Twello 

Overige Hobbies: Lekker een biertje drinken met vrienden , uit eten gaan , voetbalwedstrijden bezoeken.  

Favoriete positie: Centraal achterin, lekker het overzicht houden en de middenvelders aan het werk zetten. 

Idool: Heb eigenlijk geen idool 

Geen voetballer, dan?: Tennis zonder twijfel. 

Grootste blunder:  Dat is en blijft voor een verdediger toch wel een te korte terugspeelbal of een eigen doelpunt, toevallig vorige week tegen IJsselstreek nog een bal in mijn eigen doel gegleden. 

Kleedkamerhumor: Altijd leuk. 

Beste Trainer(s):  Onder Salim Ozer zijn wij kampioen geworden in de 5e klasse zonder ook maar 1 punt te verspelen, die moet dan zeker hier vermeld worden, verder heb ik het geluk gehad dat ik eigenlijk nooit een slechte trainer heb gehad in mijn optiek. 

Mooiste Tenue: Ons eigen uittenue, maagdelijk wit zoals het vroegere C.V.V. Avanti 

Mooiste sportcomplex: Het veld van v.v. Loenermark is toch altijd wel een heerlijk veld om op te spelen. 

Beste voetballer in Deventer ?: Wij zijn de laatste jaren altijd ingedeeld in de regio Apeldoorn dus speel eigenlijk te weinig tegen Deventer clubs om dit goed te kunnen beoordelen. 

Vervelendste tegenstander:  Coen Kolkman, gelukkig heb ik daar 4 jaar bij in het team gezeten en heb ik er nooit een wedstrijd tegen hoeven te spelen. Op training was er vaak geen eer aan te behalen voor mij als directe tegenstander, hij was gewoon te groot en te sterk.  

Trots op: Het feit dat ik kan zeggen dat Maradona mij en mijn team heeft zien voetballen. We speelden in de voorbereiding 3 of 4 jaar geleden in Mierlo tegen het team dat Maradona destijds trainde Al Fujairah. achteraf kwam pas het besef hoe bijzonder dit was, op het moment zelf speel je gek genoeg gewoon je wedstrijd al moet ik toegeven dat op het moment dat het spel stil lag ik wel continu naar Maradona bleef kijken, wat een grootheid. (zie onderstaande foto)

Ergernis: Kunstgras, kan er maar niet aan wennen. 

Lezen: Ben totaal geen lezer 

Films of Series: Helaas te vaak geen tijd voor, kijk liever een mooie pot voetbal. 

Muziek: Van alles wat 

Games: Fifa 

Bijgeloof: Niet 

Ambities: Dit jaar kampioen worden met s.v. Twello 

Slechtste eigenschap: Behoorlijk last van uitstelgedrag 

Kampioen in jullie klasse ? Wij zelf S.V. Twello 

Wie mag de volgende Hulle passt m door invullen ?  Luuk Grieving van Voorwaarts Twello

Vorig artikelDe rood-gele column van Robert Heukels – week 42
Volgend artikelDelano Dokter – Speler van de Week
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.