Dinsdagavond 23-11 stond de wedstrijd FC RDC 023 – Terwolde 023 op het programma. Op een mistig sportcomplex werd er om 20:00 afgetrapt, wederom zonder de aanwezigheid van publiek.

Beide teams waren de eerste tien minuten erg aftastend waarbij het spel gelijk op ging. In de 10e minuut mocht Terwolde aanleggen voor een terechte penalty nadat de verdediger van RDC hands maakte in de 16. Deze penalty werd benut door Terwolde spits Max van Gerrevink. Terwolde kon echter niet lang genieten van de 0-1, want 5 minuten later stond het al 1-1 na een bekeken afstandsschot van de middenvelder van RDC. Na deze 1-1 ging het spel weer gelijk op waarbij Terwolde hoog druk probeerde te zetten op de defensie van RDC die hier moeilijk onderuit konden komen. RDC werd nog een aantal keren gevaarlijk uit goed aangesneden hoekschoppen. Deze werden echter niet benut. Met de stand 1-1 werd er gefloten voor het rustsignaal.

Na de rust hetzelfde speelbeeld. Een Terwolde die hoog druk zette en RDC die voornamelijk de balvaste spits zocht. 10 minuten na rust was het Jelmer Bellert die een goede actie maakte over de linkervleugel waarbij hij Milan Koers in stelling bracht om te schieten. Milan schoot op de paal waarna een goed ingevallen Koen van der Berg de bal in de rebound binnen kon schuiven 1-2. 5 minuten later was het weer raak. Weer was het Jelmer Bellert die over de linkervleugel op kwam en de bal af gaf op Max van Gerrevink die deze bal via een volley in het dak van het goal schoot. 1-3. 10 minuten later was het weer raak voor Terwolde. Een hoekschop werd direct door Jelmer Bellert in het goal verwerkt waarbij hij de keeper van RDC in de korte hoek wist te verassen. 1-4. vanaf de 75e minuut was het weer RDC die een versnelling omhoog ging en gevaarlijk werd voor het doel van Terwolde. Het was dan ook RDC die met een schot van net buiten de 16 de keeper van Terwolde versloeg. 2-4. Dit doelpunt bracht de spanning terug in de wedstrijd. Echter maakte Sem Gerritsen hier snel een einde aan door een goede actie aan de linkerkant te benutten voor de 2-5. RDC wist nog wel de 3-5 binnen te schieten middels een bekeken boogbal over de keeper.

Al met al een leuke en sportieve wedstrijd vanuit beide teams waar ze verder mee kunnen dit seizoen.