Paul Bosvelt heeft de eerste twee aanwinsten mogen presenteren voor de kersverse eredivisionist Go Ahead Eagles. Het zijn de vleugelspeler Oratmangoen van SC Cambuur en zeer waarschijnlijk de Belgische middenvelder Rommens die overkomt van TOP Oss.

Ragnar Oratmangoen komt transfervrij over van kampioen SC Cambuur die geen toekomst ziet in de Ossenaar. Ragnar kwam via de gezamenlijke jeugdopleiding van TOP en NEC in 2018 op huurbasis uit voor TOP en verdiende daarmee een transfer naar Cambuur. In Leeuwarden startte Ragnar 12 maal vanaf de aftrap en viel 10 maal in, daarbij trof de vleugelspeler 8 maal doel. SC Cambuur lichtte de optie in het contract van de 23-jarige niet, waarna hij koos voor GA Eagles.

De tweede, zeer waarschijnlijke, aanwinst is Philippe Rommers, een middenvelder die al langer op de radar stond van de Deventer club. Via het Lierse SK belande de Belg on 2006 in de jeugdopleiding van PSV Eindhoven. In de hoofdmacht zou de middenvelder nooit uitkomen, bij Jong PSV wel: daar speelde de man uit Wommelgem 52 duels waarna hij in 2018 koos voor TOP Oss. Een jaar later sloot ook zijn oudere broer, Olivier, aan bij de Ossche eerste divisionist. Philippe speelde afgelopen seizoen 20 duels in het rood wit en scoorde 4 maal.

Vorig artikelJay Gorter bekroond als beste doelman
Volgend artikelCompetitie in coronatijd: voetballiefhebber, spelregelkenner of beiden? – nummer 16