Nadat Thermen afhaakte als hoofdsponsor heeft Go Ahead Eagles in ‘Jumper’ een nieuwe partner gevonden voor het komende seizoen.

Op de dag dat het 100 jarig jubileum van het speelterrein aan de huidige Vetkampstraat wordt ‘gevierd’ maakte de club bekend een contract te hebben afgesloten met ‘Jumper’ als nieuwe hoofdsponsor. Eerder was de naam als als rugsponsor te zien op het shirt van Go Ahead Eagles. De achterkant van het shirt wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 dus verruild voor de voorkant van het wedstrijdshirt. De naam van de Vierhouten Groep komt op de achterzijde van het tenue in de plaats van JUMPER.

Kees Vierhouten (eigenaar Jumper keten, Vierhouten groep) hoefde er dan ook geen seconde over na te denken toen Hans de Vroome en Jan Willem van Dop hem vroegen of hij oren had naar het hoofdsponsorschap van Go Ahead Eagles, nadat Thermen Bussloo noodgedwongen had besloten om na drie trouwe jaren te stoppen als hoofdsponsor.

“Helaas hebben we eerder deze maand afscheid moeten nemen van Thermen Bussloo, die zich drie jaar lang een zeer loyale hoofdsponsor heeft getoond”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Het is dan ook fantastisch dat Kees Vierhouten heeft aangegeven met JUMPER graag de nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2020/2021 te willen zijn. Zeker gezien de onzekere positie waarin we momenteel met Go Ahead Eagles zitten vanwege de geldende coronamaatregelen. Door als een volwaardig Eagle op te staan, heeft Kees een gedeelte van de onzekerheid weggenomen voor onze club. Daarmee straalt hij in alles uit: We are The Eagles! En het heeft natuurlijk ook wel iets symbolisch: een dierenspeciaalzaak als hoofdsponsor van Go Ahead Eagles, waar een dier in de clubnaam voorkomt. We zijn bij Go Ahead Eagles in ieder geval ontzettend blij met JUMPER en de Vierhouten Groep.”