Go Ahead Eagles heeft Juliani Eersteling een contract aangeboden, deze gaat hij tekenen tot medio 2023. Dat werd maandagavond bekend gemaakt bij Café 1902 TV.

Juliani Eersteling sloot deze zomer aan bij de selectie van Onder-21 van Go Ahead Eagles, maar mocht al vrij snel debuteren in het eerste. Kees van Wonderen had de jonge rechtsachter nodig omdat Wout Droste nog niet fit genoeg was en diens stand-in, Boyd Lucassen, geblesseerd was. Zo gaat het snel met de carrière van de pas 18-jarige Rotterdammer die zonder cotract startte en nu profspeler is bij de Deventer club..

Via AV Sparta sloot Juliani in 2010 aan bij de BVO Sparta Rotterdam. Met Jong Sparta speelde de rechtsback vijf duels (2018- ’19) in de 2e Divisie. Go Ahead Eagles pikte Juliani op afgelopen zomer terwijl hij transfervrij was en onder Van Wonderen maakte hij direct indruk. Zoveel dat de leiding van de Deventerclub hem een contract in het vooruitzicht heeft gesteld. Deze overeenkomst wordt op zeer korte termijn getekend, zo verklaard de club.

Het officiële debuut voor Go Ahead Eagles maakte Juliani in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd bij SC Cambuur. Daar verving hij enige minuten voor tijd Bradly van Hoeven. In het duel tegen FC Volendam had hij een eerste basisplaats en mocht hij 65 minuten spelen op ‘De Dijk’. In Maastricht speelde Juliani het volledige duel toen hij met zijn team met 0-2 won van MVV. Na een korte invalbeurt in het thuisduel tegen De Graafschap, mocht hij ook afgelopen zaterdag Wout Droste vervangen. In dat duel tegen FC Eindhoven pakte Juliani 22 minuten en vierde hij mee in de 3-0 zege.

Het nieuws werd medegedeeld door Erik van Luttikhuizen bij het programma Café 1902 TV.