Café 1902 TV – Aflevering 2 van seizoen 2

- Met Sam Beukema, Richard Ackerstaff en Stefan Preusterink - S02E02

Het populaire Go Ahead Eagles voetbal-praatprogramma Café 1902 TV zond afgelopen maandag (19 oktober 2020) haar tweede aflevering uit op haar YouTube-kanaal. De gasten spraken uiteraard over de afgelopen wedstrijden, de puike resultaten en alles wat hen op viel de afgelopen dagen maar bovenal hebben we kersvers nieuws te melden. Terugkijken? Dat kan hier!

Presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen namen in deze aflevering plaats aan de tafel met Sam Beukema die afgelopen wedstrijd de openingsgoal wist te maken. Naast hem waren er ook twee andere tafelgasten. Richard Ackerstaff, al van kinds af aan supporter en als eigenaar van Service Glasherstel OverGelder en nu op de hoofdtribune fanatiek aanwezig, praatte over waar het volgens hem in de kern om gaat. Ook had hij een mooi verhaal uit eerste hand over de klok voor de bouw van de huidige IJsseltribune. Derde tafelgast is Stefan Preusterink. Oud-voorzitter en één van de oprichters van het sfeerteam ADHD. Uit handen van presenator Rob kreeg hij een leuk aandenken dat hij zichtbaar met veel dankbaarheid ontving. Er was weer een nieuwe ‘Rebus’ en hadden we het twee keer over een jeugdige speler in een aflevering de ‘Gevleugelde Woorden’.

Deze aflevering werd opgenomen vanuit filmtheater MIMIK waar we een mooie plek met zicht op de geliefde IJssel vonden. Supporters van Go Ahead Eagles vinden we terug in alle geledingen van de stad. Ook het nieuwe culturele pareltje van Deventer kent medewerkers met rood-geel bloed.

Veel kijkplezier!