Na een geweldig seizoen vol prachtige prestaties slaat het nieuws als een bom in, het plotselinge overlijden van grootaandeelhouder Kees Vierhouten. De ras supporter trad in de zomer van 2022 naar voren als groot-aandeelhouder bij de club. Go Ahead Eagles maakte het overlijden vanochtend bekend.

Het plotseling overlijden van de Ermeloër Vierhouten is een schok voor familie, vrienden en ook de club. Hij overleed gisteren op 51-jarige leeftijd aan een hartstilstand.

Kees Vierhouten was de afgelopen jaren al op verschillende manieren betrokken bij Go Ahead Eagles. Als supporter, als hoofdsponsor (met Jumper De diersuper, een van de bedrijven waar hij eigenaar van is) en sinds januari 2021 als aandeelhouder. Hij bezit bijna 90% van de aandelen.

Vorig artikelDe rood-gele column van Eric Whittie – week 23
Volgend artikel‘Achtste’
Erik van Luttikhuizen
Erik is ruim 50 jaar geleden geboren in Deventer en is besmet geraakt met Go Ahead Eagles virus in het thuisduel in 1978 tegen FC Amsterdam. Momenteel is Erik Internationaal Key Accountmanager bij een Amerikaans bedrijf. Daarnaast vervult Erik vele vrijwilligerstaken, onder meer bij Salland1, FC RDC en natuurlijk bij Deventer Voetbal!