Café 1902 TV – Aflevering 1 van seizoen 2

- Met Sam Hendriks, Tijmen van Wissing en Duende Kruiper - S02E01

Presentatoren Rob de Jong en Erik van Luttikhuizen namen in deze aflevering plaats aan de tafel met o.a. spits Sam Hendriks. Naast hem twee andere tafelgasten waaronder weer een betrokken en oprecht supporter en een journalist met, hoor het hem zelf maar zeggen, veel gevoel voor onze club.

Deze aflevering was het begin van een reeks van 15 uitzendingen. Na iedere thuiswedstrijd volgt de maandag erop om 19.00 uur deze talkshow. In deze ongewisse Corona-tijd is dat een mooi streven, maar maakt dat we ook een voorbehoud moeten maken. Naast de kijkersvraag is er het nieuwe vaste item ‘Gevleugelde Woorden’ waar een jeugdspeler wordt uitgelicht. Vanaf uitzending twee is er ook het vaste item ‘de Schatkamer’ waarin we middels een oud-speler de historie in duiken.

Deze uitzending was de 1ste van in totaal 6 uitzendingen op verschillende locaties. Go Ahead Eagles is meer dan Deventer en daarom trekt Café1902TV er graag op uit naar de supporters toe. Deventer Televisie (DRTV) gaat de uitzendingen op de dinsdagavond na de thuiswedstrijden uitzenden op hun kanalen. Zo hopen we hun vaste kijkers ook het Go Ahead Eagles gevoel te brengen.