Dit seizoen is de Deventer Voetbal Cup van start gegaan. Dit toernooi, door ons georganiseerd voor o23 teams van de verenigingen uit het bereik van Deventervoetbal.nl, is een groot succes en zal komend seizoen in een uitgebreide variant zijn vervolg krijgen. Hierdoor heeft Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen haar naam, per direct, aan dit toernooi verbonden.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen in Deventer is dé specialist in verzekeringen voor het MKB en ZZP met advies op maat. Voor informatie verwijzen wij u graag naar hun website www.hanzebv.nl.

De wedstrijden van 17 en 24 maart zijn uitgesteld en zullen plaatsvinden in april. De exacte data worden op dit moment besproken met de deelnemende verenigingen. De finaledag staat gepland voor 21 april. Hierna mag één ploeg zich zodoende de winnaar van De Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen Cup noemen.

Voor het nieuwe seizoen zijn reeds vijftien aanmeldingen ontvangen. Dit zijn ook amateurverenigingen in de nabije omgeving van Deventer. De speeldata zullen plaatsvinden op dinsdagavonden vanaf oktober 2020 tot en met april 2021. Het plan is om met zestien of twintig ploegen te starten. Wilt u uw vereniging nog aanmelden of heeft u vragen over dit toernooi, stuur een e-mail naar dvcup@deventervoetbal.nl. Inschrijven kan tot 1 mei 2020.

Vorig artikelHulle passt ‘m door – met Job Bruntink van SV Twello
Volgend artikelGeen voetbalwedstrijden tot en met 6 april