Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is.

Naam: Job Bruntink

Geboortedatum: 13-07-1997

Relatie: geen

Werk of studie: Studeer Commerciële economie – Sportmarketing op het Saxion Deventer

Club(s): In heb in de jeugd bij een aantal clubs gespeeld (SV Wilp, Voorwaarts en Colmschate). In de A weer teruggekeerd bij mijn eerste club SV Wilp. Daar op mijn 17e m’n debuut gemaakt in het eerste elftal en onder de nieuwe naam Sv CCW’16 vier jaar lang gespeeld. Sinds dit seizoen speel ik bij SV Twello.

Geen voetballer, welke sport dan wel ?: Naast voetbal ben ik ook vaak in de sportschool maar zie dat niet echt als sport. Dus als voetbal er niet was had ik waarschijnlijk gebasketbald.

Grootste blunder: Ik heb na mijn weten nooit echt een blunder gehad zoals voor open goal missen of een eigen goal maken. Dat zal vast nog wel eens gebeuren. Natuurlijk krijg ik wel eens een panna om de oren tijdens de training of warming up maar dat is het risico van instappen zeg ik altijd maar haha.

Trots op: Mijn familie en vrienden. M’n moeder die er voor zorgt dat ik zo min mogelijk zorgen heb. En m’n vader die mij van jongs af aan training heeft gegeven en er nu bijna altijd bij is om mijn wedstrijden te zien.

Kleedkamerhumor: Heb nogal wat gekke dingen meegemaakt in de paar jaar dat ik nu in een 1e elftal speel. Waar ik me vooral altijd over verbaasde is dat bij mijn vorige club CCW op een gegeven moment mijn broertje (keeper) eerst begon met het gebruiken van pre-workout (scoopie) wat normaal alleen gebruikt wordt in de sportschool omdat het gelijk staat aan zo’n 6 bakken koffie. Nadat m’n broertje dat had genomen en een hele goede wedstrijd speelde zat een paar wedstrijden later zo’n beetje het halve team aan die troep.

Idool: Cristiano Ronaldo, hoewel de meeste mensen altijd pro Messi zijn heb ik altijd bewondering voor Ronaldo gehad. Ik vind persoonlijk Messi ook technisch gezien een veel betere voetballer. Maar uiteindelijk draait het in mijn ogen om scoren op het juiste moment. Een voetballer die juist in de wedstrijden zoals Champions league halve finales en finales en EK’s of WK’s op z’n best is en z’n team bij de hand kan nemen vind ik het meest fascinerend. Dit heeft Ronaldo in mijn ogen keer op keer bewezen en juist in die fase van toernooien laat Messi het nog wel eens afweten.

Mooiste sportcomplex: Hier in de regio vind ik voornamelijk op basis van de kantine en kleedkamers het sportcomplex van Lettele de mooiste denk ik.

Mooiste Tenue: Ons uit/alternatieve tenue van SV Twello.

Beste Speler in Deventer eo: Toen ik net bij het 1e kwam keek ik erg op tegen Mark Wolters. Op dit moment zijn 2 jongens die ik goed ken, Luuk Grieving en Ismar Maglajlic van Voorwaarts de beste spelers die hier in de regio spelen.

Vervelendste tegenstander: Edward Achtereekte, heb er tegen gespeeld en speel er nu samen mee bij Twello. Vervelend om tegen te spelen omdat het een harde werker is, hij sterk en snel is (en af en toe een beetje lomp haha)

Beste Trainer: Dat zijn er bij mij 2. Salim Ozer en Bart-Jan Slief, Allebei ook een beetje vergelijkbare trainers omdat ze dezelfde manier van coaching hebben.  Ik ben van mening dat je op het niveau waar wij in spelen er voornamelijk voor moet zorgen dat een speler het uiterste uit zich wil halen en dat doormiddel van positieve coaching. Zij zijn beide zulke trainers die er voor zorgen dat je een stapje extra wil zetten voor elkaar.

Hobbies naast voetbal: Sportschool, Tv kijken(voornamelijk voetbalwedstrijden), Netflix en met vrienden ergens een drankje doen.

Ergernis: Mensen die alleen maar wat negatiefs te zeggen hebben.

Favoriete Eten: Italiaans (Pasta of pizza)

Lezen: niks

Films of series: Prison Break, La casa de papel

Favoriete websites: Meer van de apps (Instagram, Whatsapp, Facebook)

Games: Playstation twee maanden geleden de deur uit gedaan. Daarvoor speelde ik altijd Fifa , GTA of COD.

Muziek: Drake, Coldplay

Bijgeloof voor de wedstrijd ?: heb ik niet

Slechtste eigenschap: slecht tegen m’n verlies kunnen

Ambitie: Nog een zo’n hoog mogelijk niveau te bereiken in het voetbal.

Kampioen in jullie klasse: Wij (SV Twello)

Wie mag de volgende Hulle passt m door invullen ?: Rick van Gelder, Van Wesepe

Vorig artikel100% Football – Deventer Voetbal topscorer – week 9
Volgend artikelHanzesteden Bedrijfsverzekeringen wordt naamgever van de Deventer Voetbal Cup
Wouter Hulsegge is een 40-jarige Deventenaar en al bijna 35 jaar lid van SV Colmschate’33 waar hij al vele jaren actief is al vrijwilliger in diverse functies. Daarnaast helemaal gek en een groot kenner van het regionale amateurvoetbal met een voorliefde voor de Deventer clubs. Ook was hij de winnaar van de allereerste Deventervoetbalquiz.