Zaterdag 6 april stond er voor V.V. Gorssel weer een uitwedstrijd in Enschede op het programma. Hekkensluiter SVV’91 ontving de nummer 3 van de competitie op een warme zaterdagmiddag. Na de overwinning op Almen vorige week wil Gorssel het goede gevoel vasthouden richting de nacompetitie.

Vanaf het begin was Gorssel gelijk de bovenliggende partij, ondanks dat er zeer veel mis ging. Beide ploegen waren erg slordig en de ruimtes waren groot. Gorssel kwam een aantal keer dreigend voor de goal van SVV’91, maar tot een goal leidde dit niet.

In de 22e minuut was het wel raak. Na een mooie aanval werd de bal perfect klaargelegd voor Stijn Obdeijn. Hij kon de bal vrij eenvoudig binnen tikken en faalde niet. 0-1. Het resterende gedeelte van de eerste helft ging er wederom erg veel mis. Genoeg kansen werden gecreëerd, maar Gorssel ging hier slecht mee om. Daarnaast is SVV’91 tot geen fatsoenlijke kans gekomen de hele eerste helft. Het was rust, 0-1.

Gorssel kwam de kleedkamer uit met twee verse krachten. Eén van deze invallers wist binnen een aantal minuten gelijk de 0-2 te maken en de wedstrijd op slot te gooien: Koen Kersten maakte in de 49e minuut de treffer door de bal in de korte hoek via de paal binnen te schuiven.

In minuut 75 pakte SVV’91 ook nog een rode kaart, deze was meer dan terecht. Hiermee was de hoop op een puntje, als deze er was, ook wel verdwenen. Gorssel prikte er in de 86e minuut nog eentje bij, Stijn Obdeijn was wederom trefzeker. Een prima aanval en ook hier werd de spits perfect bediend. 0-3 En dat was ook de eindstand.

Gorssel doet wat het moet doen, ondanks dat het voetbal soms niet best was. Volgend weekend ontvangt de nummer 3 van de competitie de nummer 1. Een heerlijk affiche op sportpark Gerstlo. HSC wist in Haaksbergen gehakt te maken van Gorssel, maar de mannen in het geel en zwart willen revanche nemen door dit keer beter voor de dag te komen!

‘22 0-1 Stijn Obdeijn
‘49 0-2 Koen Kersten
‘86 0-3 Stijn Obdeijn