Sallandia heeft in de titelstrijd een vervelende nederlaag geleden. Van laagvlieger Victoria Boys werd met 1-2 verloren.

In de eerste helft een compact spelend Victoria Boys dat loerde op een counter om gevaarlijk te worden. Dit lukte ook eenmaal voor rust en dat leverde direct een doelpunt op al hing er wel een buitenspelluchtje aan. Sallandia probeerde het wel, maar de echte felheid en energie ontbrak. Wel was Marco van Meeteren dichtbij een doelpunt, maar hij trof de paal.

In de tweede helft was er een verdedigende fout waardoor het zelfs 0-2 werd. Na een klein uur viel de aansluitingstreffer door Van Meeteren. Dit resulteerde in het laatste half uur tot een ware stormloop op het doel van Victoria Boys met vele schoten op het doel en grote kansen, maar de bal wilde er maar niet in.

Zeer frustrerend om van een ploeg te verliezen waar je negen van de tien keer zeker van wint. Als jezelf niet scherp begint, dan vraag je om problemen en die kregen wij ook.

De komende weken proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en hopen dat Diepenveen ergens een steek laat vallen.